Politica salonului

Programari si anulari

Politica de anulare a cabinetului  COSMETICA-ORGANICA .RO   :  Toti clientii programati vor fi contactati prin SMS cu o zi inainte de ziua programarii serviciului solicitat.

Daca doriti sa anulati sau sa re-programati intalnirea, va rugam sa ne anuntati cu 24 ore inainte sau cel putin cu 3 ore inainte  in cazuri exceptionale.

Va rugam sa fiti punctuali!   De asemenea, ne cerem scuze daca, din motive independente de noi, va vom decala cu cel mult 15 minute programarea si va asigura ca facem tot posibilul sa fim punctuali.

Va multumim pentru intelegere!

 

Garantia produselor din salon

Toate produsele din salon au termen de garantie emis de fabricant, iar noi va asiguram ca folosim in salon numai produse organice cu ingredienti certificati organic, in termenul de valabilitate recomandat, in conditii de igiena maxima.

Daca in urma unui serviciu aplicat in salonul nostru ati avut rezultate nedorite sau efecte negative asupra tenului sau corpului dvs. si considerati ca acestea sunt cauzate de aplicarea incorecta a serviciilor respective sau de produse, va rugam sa ne comunicati acest lucru cat mai curand posibil, cu dovezi foarte clare. In caz contrar, conform legii, salonul nostru nu isi asuma responsabilitatea asupra procedurile aplicate de dvs la parasirea salonului, proceduri ce nu sunt conforme cu recomandarile specialistilor

 

Treat-uri (cafea, ceai, apa) din partea casei