Pensat si vopsit sprancene

Pensatul este foarte important, poate mai important decat machiajul sau coafura pentru ca el te ajuta sa iti imbunatatesti aspectul formei fetei si a ochilor. Din pacate, in ziua de azi multe dintre femei se penseaza gresit sau nu adopta o forma adecvata si de aceea am hotarat sa va ajut cu cateva sfaturi.
Pensatul sprancenelor trebuie facut cu multa grija.


Sprancenele reprezinta poate cea mai importanta trasatura a fetei unei persoane. Pentru ca forma sprancenei poate schimba mimica unei persoane, este important sa ii acordam maximul de atentie.
Cred ca realizati ca nici cel mai reusit si special machiaj nu poate masca o forma gresita a spancenelor, de aceea trebuie sa fiti atente atunci cand va alegeti forma sau lungimea sprancenelor. Sprancenele sunt un cadru al ochiului care, cu cat este mai bine definit si are o forma corecta si in armonie cu trasaturile fetei tale, cu atat mai mult iti pune in evidenta frumusetea fetei si a ochilor.

Pentru ca un machiaj sa fie complet si bine realizat, sprancenele trebuie sa aiba forma corecta si sa fie perfect conturate pentru a evidentia machiajul si ochii.

Sfaturi:

-Nu modificati foarte mult nuanta naturala a sprancenelor, in sensul ca, daca esti blonda natural iar sprancenele tale sunt deschise la culoare, nu le colora cu un dermatograf negru. M-am gandit sa va dau acest sfat pentru ca, din pacate, vad astfel de situatii zilnic.

– Daca ai sprancenele foarte rare si deschise la culoare, incearca sa le definesti/conturezi cu un creion putin mai inchis la culoare. Sprancenele conturate vor scoate in evidenta frumusetea ochilor;

-Daca, din greseala, te-ai pensat nepotrivit( ca forma sau lungime) nu continua cu acest stil, chiar daca un timp va arata ciudat, cel mai bine e sa va lasati sprancenele sa creasca pentru a reveni la forma/lunginea potrivita.

Un pensat si un vopsit bine executat pot perfectiona intreg ansamblul facial.