De ce organic

De ce organic?

Raspunsul cel mai simplu este “calitate”. Un produs este la fel de bun ca si ingredientii din care este realizat, iar daca incepi cu cei mai buni ingredienti, este o sansa ca produsul obtinut sa fie intr-adevar cel mai bun. La Cosmetica-Organica.ro, accentul s-a pus din totdeauna pe calitate . produse de calitate, servicii de calitate, oameni de calitate. Iar noi credem ca standardele aspre impuse in fermele cu specific organic produc ingrediente de cea mai buna calitate. Fructele sunt mai proaspete, ierburile, mai verzi, aromele mai bogate, iar uleiurile mai hranitoare. Folosind un pamant bun, fara poluanti, recoltele devin mai gustoase si mai sanatoase, iar planeta mai curata. Aceasta este logica! Dar si sa folosim ingrediente organice in produsele noastre de ingrijire este important, deoarece pielea este cel mai mare organ al corpului si reprezinta prima linie de aparare impotriva factorilor nocivi. De asemeni, pielea noastra absoarbe toate elementele intalnite in produsele de ingrijire, iar acestea ajung in fluxul sanguin. De aceea ar trebui sa avem grija cu ceea ce aplicam pe piele.

 

Ce inseamna organic?

Produsele FOLOSITE  sunt insotite   de certificate pe care scrie “organic”, sunt realizate cu cele mai naturale uleiuri alese atent pentru proprietatile lor. De exemplu, Uleiului de Masline, Uleiului de Nuca de Cocos si Uleiului de Palmier ii adaugam Unt de Shea, Ulei de Floarea Soarelui si Ulei de Migdale, tocmai pentru proprietatile nutritive care rezulta din aceasta combinatie.

 

Frumusetea si sanatatea nu ar trebui sa se anuleze reciproc, ambele dorinte ale femeilor fiind absolut legitime. Insa, de cele mai multe ori, ingredientele din produsele cosmetice la care apelam acasa sau la salonul cosmetic au efecte secundare. Compusii chimici pe care cosmeticele le contin, mai ales cele profesionale folosite in centrele de ingrijire, care sunt si mai concentrate, pot provoca diverse alergii si sensibilati ale pielii. Acestea sunt doar cateva dintre pericolele la care ne expunem. Solutia o reprezinta saloanele care lucreaza cu produse 100% organice si folosesc proceduri de infrumusetare noninvazive.