Bronzare cu Henna

Henna inseamna frumusete, miros, culoare, arta, etc.

Unele dintre noi vor sa se bronzeze fara a se duce la mare. In vreme ce unele femei apeleaza la autobronzarea organica, altele recurg la o solutie care prezinta un risc crescut de aparitie a cancerului de piele: solarul. O alternativa sanatoasa la acesta din urma o constituie bronzul cu henna. Iata ce presupune acest procedeu si de ce ar trebui sa il iei in considerare!

Denumirea stiintifica a hennei este Lawsonia inermis. Din pudra se prepara o pasta cu multiple beneficii pentru piele.
Pudra de henna are ca principal ingredient taninul care, pe lângă pigmentarea pielii, are efect de întărire a vaselor sanguine fragile, închiderea porilor și tonifierea pielii. Loțiunea de bronzare conține extracte vegetale bogate în vitamine, mierale și oligoelemente cu proprietăți astringente, antibacteriene și de protecție, ce contribuie la menținerea unei bune hidratări a epidermei.

Odata ce te decizi sa iti schimbi look-ul folosind henna, trebuie sa te programezi din timp la salon, pentru ca pasta din henna nu se prepara pe loc, ci cu cateva ore inainte, fiind necesar un timp de oxidare. Odata ajunsa acolo, ti se va face un peeling cu argila, pentru ca bronzul sa prinda uniform. Apoi, pasta va fi aplicata de catre cosmeticiana, fara a folosi vreun instrument, ci doar mainile acoperite cu manusi. Procedura dureaza aproximativ o ora, pentru ca, la final, sa faci si un dus care sa indeparteze pasta de henna.

DURATA TRATAMENTULUI: 60 minute Pret: 165 lei  (corp intreg) Include exfolierea corpului cu argila Rhassoul.

Pret cu abonament – 140 ron/sedinta

IMPORTANT: Va rugam sa va programati cu cel putin 12 ore inainte de sedinta deoarece pasta trebuie pregatita cu cel putin 12 ore inainte de aplicare.